Foodtruck

Jan Teussink   Koken en Meer

 

Foodtruck

 

Wie zijn wij?

Friet van Piet en Megaspies - Oldenzaal en Stamppotten - Oldenzaal zijn een onderdeel van Jan Teussink Koken & Meer een cateringbedrijf uit Oldenzaal.

 

Capaciteit

Graag komen wij langs op uw evenement, feest, bruiloft, braderie of jubileum. Vanwege de grootte van onze foodtruck, is de maximale capaciteit ongeveer tot 150 personen.  Verwacht je meer dan 150 personen? Aarzel ook niet om in dat geval contact met ons op te nemen. We gaan gewoon wat regelen!

 

Afmetingen van de Foodtruck

De Foodtruck heeft een ruimte nodig van minimaal 7 * 2,5 * 3.5 (L*B*H). Aangezien we tijdens het bakken een luifel uitklappen, is de breedte in bedrijf ongeveer 4,5 meter. Eigenlijk komt het altijd wel goed, maar we willen het wel graag vermelden, dit om teleurstelling te voorkomen.

 

LET OP! In verband met de frituur in ons foodtruck , kunnen we niet op een helling staan. We hebben een vlakke ondergrond nodig. Een nat terrein waarin we zouden kunnen wegzakken, heeft ook niet onze voorkeur.

Arrangementen

 

Arrangementen vanaf 35 personen!! Op deze pagina vindt u onze standaard arrangementen. Vind u hier geen passend arrangement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op (via mail: jteussink@gmail.com of het contactformulier of telefonisch 0657589076 om uw wensen aan ons kenbaar te maken.

 

Arrangement 1:

Basis - Onbeperkt friet. Bij dit arrangement ontvangen uw gasten een puntzak friet, met saus naar keuze (mayonaise, curry, ketchup, pindasaus, speciaal, oorlog). Voor de grote eters, is er ook een tweede puntzak beschikbaar. Prijs: € 3,50 p.p. (minimale groepsgrootte: 60 personen)

 

Arrangement 2:

Frietjes – broodje beenham van de plaat – echte Duitse currywurst

 

Arrangement 3:

Frietjes – broodje beenham – broodje hamburger

Arrangement 4:

Frietjes – spare ribjes – Duitse currywurst - broodje hamburger

 

Arrangement 5

Frietjes – 2 stokjes kipsaté – 3 gebakken vlindergarnalen

 

Arrangement 6

Frietjes – broodje megaspies

 

Arrangement 7

De megaspies geserveerd met gefrituurde aardappelschijfjes en een bakje verse rauwkost

Spelregels:

*** Vanzelfsprekend kan het ook zijn dat u een kleinere groep hebt dan de groepsgrootte aangegeven bij de arrangementen. In dat geval berekenen wij een minimum bedrag van € 285,- (excl. eventuele voorrijkosten).

*** Voor grote groepen kinderen en senioren hanteren wij andere prijzen. Neem contact met ons op, zodat wij u hierover kunnen vertellen 🙂

*** In een straal van 20 km rond Oldenzaal nemen wij de voorrijkosten voor onze rekening. Woont u verder weg? Geen probleem. In overleg met u komen wij tot een mooie prijsafspraak.

*** De baktijden zijn afhankelijk van de grootte van de groep.

*** Verwacht u gasten met speciale diëten? Laat het ons weten. Samen met u komen we vast tot een gepaste oplossing!

Voor prijzen en meer info belt u met 06-57589076 of mail ons.

 
 
 
 

Jan Teussink

Koken en Meer

 

 

Juralaan 12

7577 MT Oldenzaal

E-mail: info@jteussink.nl

Mobiel: 06-57589076

K.v.K. nr. 08165311

Copyright © Alle rechtten voorbehouden